go-e Dördüncü kez Avrupa 1.si | Auto Bild | ADAC | ÖAMTC | Stiftung Warentest

go-e Dördüncü kez Avrupa 1.si | Auto Bild | ADAC | ÖAMTC | Stiftung Warentest

Avrupa'nın Lider Şarj İstasyonu GO-E Dört Farklı Test Kuruluşunda Birinci Oldu

Auto Bild, ADAC, ÖAMTC Ve Stiftung Warentest'ten En İyi Wallbox'ların 1 Numara seçildi.

Auto Bild ve P3 Enstitüsü

Test Sonucu: Auto Bild ve P3 Enstitüsü Wallboxlarda yapılan testte GO-E Charger Gemini flex fiyat-performans birincisi oldu.

Auto Bild dergisi, P3 Enstitüsü ile birlikte 10 farklı marka duvar tipi şarj cihazını test etti ve bunları hem profesyonel şarj istasyonu işini yapanlar, hem de son kullanıcı açısından karşılaştırdı. Özel uygulama alanına, özellikle de Bataryalı elektrikli araçları (BEV) şarj etmek için akıllı duvar kutularına (Wallbox) odaklandı.

GO-E Charger Gemini flex, testten Şarj Cihazı şampiyonu ve fiyat-performans kazananı olarak birinci olarak çıktı.

GO-E Charger Gemini flex, 1.0 notuyla en yüksek fiyat-performans derecesini aldı.

Ayrıca go-e, testte Tak ve Çalıştır prensibine dayalı kurulum ve devreye alma özelliğine sahip tek üretici oldu.

Bu test sonuçları, yüksek kalitenin her zaman yüksek fiyatla ilişkilendirilmek zorunda olmadığını bir kez daha teyit etmektedir.

Genel değerlendirmede, go-e Wallbox genel olarak 1,7 puan aldı.

ADAC (Alman Otomobil Kulübü)

On iki farklı üreticinin değerlendirildiği ADAC (Allgemeiner Deutscher AutomobilClub - Genel Alman Otomobil Kulübü) elektrikli otomobil şarj duvar istasyonu değerlendirmesinde şaşırtıcı bir şekilde en ucuz olan go-e Şarj Üniteleri aynı zamanda en iyisi olduğunu da kanıtladı.

Elektrikli bir arabayı sorunsuz kullanmak istiyorsanız, evde bir şarj istasyonuna ihtiyacınız var. Ama hangilerini almalı? ADAC, on iki duvar istasyonunu test etti. Test galibi go-e Şarj İstasyonları oldu.

Test sonuçları hakkında daha fazla bilgiyi basın bültenimizde bulabilirsiniz.

En başından beri go-e, akıllı ve kompakt şarj istasyonlarından herkes etkilenmiştir. Bunu artık anlamlı TEST mührleriyle de kanıtlayabildiğimiz için mutluyuz. ADAC (Almanya Otomobil Federasyonu (Kuruluş tarihi: 24 Mayıs 1903)) ve ÖAMTC (Avusturya Otomobil, Motosiklet ve Turing Kulübü (Kuruluş tarihi: 1946)) otomobil kulüpleri, Stiftung Warentest (Ürün Testi Vakfı (Kuruluş tarihi: 4 Aralık 1964, Berlin, Almanya)) ile birlikte 12 wallbox'ı test etti. go-eCharger HOME birinciliği kazandı. Bu birinciliği, neredeyse iki kat daha pahalı olan başka bir üreticinin cihazıyla paylaşıyor. Fonksiyon, güvenilirlik (1.5) ve elektriksel güvenlik (1.3) alt alanlarında “çok iyi” notunu bile elde etti. Test edilen go-e ürününün genel notu “iyi” (1.8).

Kazanan cihazımız, Avrupa'da kayıtlı her elektrikli otomobilin yanı sıra her plug-in hybrid'ı de şarj eder. Şarj Cihazı, güvenli ve güvenilir performansının yanı sıra daha sürdürülebilir şarj sağlayan birçok akıllı işleviyle etkileyicidir. Dilerseniz bir uygulama üzerinden manuel olarak da şarj işlemini başlatabilir ve durdurabilirsiniz. Bu sayede her şey rahatlıkla uzaktan kontrol edilebilir veya izlenebilir. Bu, go-eCharger elektrikli otomobilinizin enerji düzeyiyle ilgilenirken arkanıza yaslanıp rahatlayabileceğiniz anlamına gelir.

En ucuz şarj istasyonu aynı zamanda en iyisidir

ÖAMTC ve ADAC otomobil kulüpleri, Stiftung Warentest ile işbirliği içinde elektrikli otomobiller için on iki duvar kutusunu test etti: Testin kazananı, Avusturya dan şarj teknolojisi uzmanı go-e'nin şarj istasyonu go-eCharger HOMEfix oldu. go-e wallbox için genel test sonucu İYİ idi (1.8). Ayrıca, go-eCharger fiyat-performans kazananı oldu. Elektrikli otomobil sürücüleri, ikinci testi kazananın modeli için neredeyse iki kat daha fazla ödemek zorunda. Test, bu nedenle, iyi kalitenin her zaman fiyatla değerlendirilemeyeceğini göstermektedir.

Almanya'dan kar amacı gütmeyen Stiftung Warentest'in testleri, tüketici için güvenilir kalite değerlendirmelerini garanti eder. Wallbox'lar bağımsız enstitülerle işbirliği içinde bilimsel yöntemlere uygun olarak test edildi. go-eCharger, her şeyden önce güvenli ve güvenilir şarj davranışı, uygulama aracılığıyla çok yönlü ayar seçenekleri ve genel olarak yüksek işlev yelpazesi ile etkiledi. İşlev ve güvenilirlik alt alanlarında, test edilen go-eCharger HOMEfix 11 kW, elektrik güvenliği (1.3) ile ilgili olarak “çok iyi” (1.5) derecesini bile elde etti.

go-e, şarj ürünlerini Avusturya, Karintiya'daki Feldkirchen'de üretmekte ve yaklaşık 20 Avrupa ülkesine dağıtmaktadır. İnsan kaynakları, finans, yönetim, satış ve pazarlamadan sorumlu CEO Susanne Palli, testteki zafer nedeniyle ölçeği büyütmenin yenilikçi gücüne inanıyor: “Genç bir şirket olarak, kendi geliştirdiğimiz ilk go'muzu sunduk. -2017'de eCharger. Ondan önce, ucuz ve zeka özelliklerini tek bir cihazda birleştiren elektrikli arabalar için şarj istasyonu yoktu. Bu nedenle ilk olarak Avusturya, Almanya ve İsviçre'deki yeniliklerimizle birçok elektrikli otomobil sürücüsünün kalbini fethettik. E-mobiliteyi daha da sürdürülebilir hale getirme çabalarımızın bu test sonucu ile ödüllendirilmesinden dolayı çok gururluyuz. Tüm go-e ekibine çok teşekkür ederiz. Bu başarı hikayesine şimdiye kadar eşlik eden ve gelecekte ortak büyümemizin önemli bir parçası olmaya devam edecek olan tüm ortaklar ve müşteriler.” Diğer Avrupa ülkelerinde de go-e tüketicilerin güvenini giderek kazanıyor. Örneğin Finlandiya, şu anda şarj teknolojisi üreticisi için dördüncü en önemli pazardır.

Testi kazanan go-eCharger HOME, Avrupa'da kayıtlı tüm elektrikli arabaları ve plug-in hibritleri şarj edebilir. Şarj gücü, basma düğmesi veya uygulama ile ayrı ayrı ayarlanabilir. Şarj istasyonu Tak ve Çalıştır uyumludur ve standart olarak WLAN, RFID okuyucu, ücretsiz uygulama ve açık API arayüzü ile çok sayıda ek işlev sunar. Hatta uzaktan kontrol edilebilir ve izlenebilir. Entegre bir elektrik sayacı ve zamanlayıcı, ortak aWATtar aracılığıyla esnek bir elektrik tarifesinin entegrasyonu, PV fazla elektriğiyle (API aracılığıyla) şarj etme seçeneği ve diğer birçok işlev, kullanıcılara daha sürdürülebilir şarj etme konusunda ilham vermeyi amaçlamaktadır. Şarj istasyonu özellikle evde veya işyerinde şarj etmek için uygundur.

Şu anda go-e, Avusturya ve Almanya'daki üç lokasyonda yaklaşık 100 kişiyi istihdam etmektedir. Çok dinamik büyüme nedeniyle, yıl sonuna kadar ekibe yaklaşık 80 çalışanın daha katılması bekleniyor. Nitelikli uzmanlarla ekibin genişlemesine, çalışma arkadaşlarımızın lokasyon ve ürün geliştirme konusunda daha fazla eğitim almasına ve ayrıca go-e markasının bilinirliğine yatırım yapıyor ve böylece sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunuyoruz bir iş yeri olarak Avusturya'nın ve bir bütün olarak toplumun,” diye açıklıyor Susanne Palli.

Testi kazanan go-eCharger HOMEfix 11 kW' alternatif olarak go-e, 22 kW'a kadar şarj gücüne sahip bir versiyon da sunuyor. Ancak go-e başarı öyküsü, taşınabilir wallbox go-e Charger HOME+ ile başladı. go-e, en başından beri, çok çeşitli işlevler ve birçok güvenlik özelliği içeren kompakt, güncellenebilir ve akıllı şarj istasyonlarından etkilenmiştir. go-eCharger HOME+ varyantı, elektrikçi olmadan da kurulabilir ve neredeyse tüm Avrupa prizlerinde adaptörlerle hareket halindeyken kullanılabilir.

Gerçekleştirilen wallbox testinin tüm detayları Auto Bild ve P3 Enstitüsü, Avusturya otomobil kulübü, ÖAMTC ve Alman otomobil kulübü ADAC'ın, Stiftung Warentest web sitelerinde bulunabilir.

Paylaş: