go-e yeni bir marka görünümü ile kendini tanıtıyor

go-e yeni bir marka görünümü ile kendini tanıtıyor

go-e kendini sürekli geliştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, ADAC, ÖAMTC ve Stiftung Warentest tarafından go-eCharger HOMEfix 11 kW için bir test zaferiyle ödüllendirildi. Şirketimiz DACH bölgesinde pazar liderlerinden biri ve diğer Avrupa ülkelerinde de faaliyetlerimizi sürekli olarak güçlendirmekteyiz.

go-e, önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın lider şarj çözümleri sağlayıcısı olma hedefini belirlemiştir. "go-e" markası bu hedefe ulaşmak için merkezi bir araçtır. Markamızı daha da geliştirmek için şimdi go-e'ye uluslararası bir oyuncu kimliği veriyoruz. go-e start-up durumunu geride bırakıp büyüyor.

Yeni kurumsal tasarım, yenilenmiş bir logo, ana görsel "String", yeni tipografi ve göz alıcı bir renk paleti gibi unsurları içeriyor. Yeni kurumsal tasarım, go-e'nin temel değerlerini yansıtan 3 I'yi (Yenilik, Sezgi ve İlham) ve üç fazlı akım bağlantısını temsil eden 3 diziyi içerir. Yeni logo, "real g" ile net bir ifade oluşturuyor ve go-e Şarj Cihazları'nın geniş işlev yelpazesi ve çeşitli ve esnek kullanım ve uygulama seçenekleri ile ilham veriyor.

Paylaş: