Yeni Hozon Neta U Türkiye'de!

Yeni Hozon Neta U Türkiye'de!

Dünya çapında elektrikli araç üretiminde öncü konumda bulunan Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına adım attı. Yüksek güvenlik standartları ve son teknoloji ekipmanları ile donatılan kompakt SUV modeli Neta U, CATL bataryasıyla 420 kilometre menzile sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

1 milyon 649 bin TL'lik etiket fiyatıyla tüketicilere sunulan Neta U, sınıfında en geniş arka diz mesafesini sunarak öne çıkıyor. V2L fonksiyonu sayesinde enerji üretebilen dinamik SUV modeli, farklı elektronik cihazları şarj etme imkanı sağlıyor. Tek pedal sürüş modu, yüksek konfor özellikleri, iki adet 8 inçlik dokunmatik ekran ve premium iç mekan malzemeleri de aracın önemli özellikleri arasında yer alıyor.

0-100% AC şarj ile tam dolum süresi yaklaşık 10 saat olarak belirlenmiştir.

İstanbul Kâğıthane'de açılan ilk fiziksel showroom'unun ardından, Hozon Neta'nın ikinci showroom'u Mart ayında hizmete girecek. GRS Automobility Genel Müdürü Vedat Uygun, hem online hem de offline satış kanallarında müşterilere ulaşacaklarını belirtirken, satış sonrası hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Uygun, "Müşteri memnuniyeti ve yaygın servis ağı, marka sadakati açısından satış rakamlarından daha önemlidir" dedi.

Hozon Neta'nın global stratejisi çerçevesinde, Avrupa pazarına 2024'ün ikinci çeyreğinde giriş yapması planlanıyor. Ülkemiz, büyük Avrupa pazarı için güçlü bir üretim üssü olarak değerlendiriliyor ve önemli bir yatırım adayı konumunda bulunuyor.

Paylaş: